Gårdagens yoga

Instruerade två yogapass igår. I vanliga fall instruerar jag bara det första, ett fortsättningspass och assisterar på det andra, vilket är ett nybörjarpass. Min kollega gör precis tvärt om. Nu har hon dock varit på semester och varit borta de två senaste söndagarna. Det är en utmaning att instruera båda passen på varandra, dels fysiskt men framför allt psykiskt, då jag verkligen försöker ge max av mig själv varje pass. Att dessutom inte ha någon som assisterar kräver naturligtvis ännu mer.

Men jag är inte den som backar för en utmaning ;-)

Vad jag lyckades med igår gör mig därför fantastiskt stolt över mig själv. Efter att ha haft det första passet kände jag mig som en urvriden trasa, och hade mer än gärna promenerat hem igen. Men eftersom 27 förväntansfulla yoggisar hann inta salen innan jag han smita (tsss) så var det bara att försöka fokusera och köra på.

Och...

...det gick helt fantastiskt! Lyckades mot alla odds med konststycket att skapa den där magiska stämningen som jag ständigt strävar efter. Efter passet var både jag och deltagarna euforiska om än HELT slutkörda. Det är en fantastisk självförtroendekick att klara av en sådan utmaning, vilket får mig att växa och bli stolt över mig själv.

Namasté


Kommentarer
Postat av: hippihäxan

Imponerande, och visst växer man av utmaningar!

2009-02-17 @ 07:46:24
URL: http://emeliem.wordpress.com
Postat av: Gympamams

Saknar yogan men mest dej

2009-02-19 @ 11:58:50
Postat av: messan

Så härligt att höra att du inte backar för en utmaning och visst kan utmaningar göra under med oss :-)

Stort Grattis till att allt gick så bra!

2009-03-04 @ 21:25:15
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: eco chic

Vad avundsjuk jag blir! Jag skulle också vilja utöva yoga! Tyvärr finns det inget där jag bor...

2009-03-13 @ 19:43:48
URL: http://www.ecoreko.se
Postat av: Areyanna

Yoga är toppen för både själen å kroppen<3<3<3<3

2009-07-20 @ 21:57:28
URL: http://areeyanna.blogg.se/
Postat av: Stefan

Hejsan! Nyligen bestämde jag mig för att samla Sverigs alla bloggar om hälsa. Däribland ämnen såsom träning, viktminskning, recept (kost), sjukdomar, etc. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag väldigt gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

2010-08-03 @ 22:57:20
URL: http://biggest-loser.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0